ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie ConsentKonditor - Tips på en bra konditor
Konditori - Massor med konditori

Konditor

Konditor

En konditor är en konditorsutbildad person som arbetar med att baka bullar, tårtor, kransar, bakelser och kakor. Konditorn som kallades tidigare sockerbagare och är den kända Sockerbagaren i staden. En konditor och en bagare har en stor del av sin utbildning gemensam och vissa konditorer arbetar också som bagare.

Det konditoriet som konditorn äger eller arbetar på har ofta någon form av servering där gästerna.

Att arbeta som konditor

Att arbeta som konditor är både kul och omväxlande. Konditorn för möjlighet att träffa mycket människor som ofta är tacksamma för att få köpa något extra gott som de ska ha till något trevligt tillfälle. Dessutom är arbetsmiljön trevlig, varm och väldoftande.

Något av de bästa att arbeta som konditor är att få specialbeställningar på tårtor till dop, födelsedagskalas, bröllop eller begravningar. Dessa beställningar ställer krav på konditorns kreativitet och hantverkskunnande.

Att bli konditor

Bli konditor

Om du funderat på att bli konditor kan du läsa mer om konditorer och konditorsutbildning på.

Hitta godsaker hos konditorn

På konditoriet finns det fantastiskt mycket gott att köpa och mumsa på som konditorn har lagt ned tid och möda för att skapa. Att ha ett konditori eller bageri i närheten av var du bor är guld värt och du bör definitivt gynna konditorn genom att handla det mesta du behöver på din egen konditor. En del av att gott hos konditorn finns listat här.


Allt intressant om konditorier

Här kan ni finna mycket gott om konditorier och konditorer.Meny - Konditori
Till förstasidan på www.konditorier.comHögst upp på sidanLängst ned på sidan
SverigeUtomlandsFöretagNyheter